Project Coordinator

I rollen som Projektkoordinator arbetar du i team tillsammans med våra projektledare för att implementera Phoniros lösningar ute hos kund. Under ett införande arbetar du med löpande projektdokumentation i vårt CRM system, stödjer och bevakar leveranser till projekten samt utför viss konfigurering i vårt IT-system. Du bistår med ekonomisk uppföljning i projekten och stödjer projektledare och projektchef med faktureringsarbete. I vissa projekt deltar du som utbildningsresurs i projekten och planerar och genomför självständigt utbildning hos kund via distans eller på plats.

Genom hela projektprocessen bidrar du som resurs i löpande förbättringsarbete för att dokumentera kunskap, skapa mallar och rutiner för införande av Phoniros produkter i de länder där Phoniros lösningar levereras.

Vi söker dig som

Har hög social kompetens och god samarbetsförmåga med olika typer av människor och yrkesroller.  Som person har du stark servicekänsla, har ett självständigt arbetssätt och gillar administrativa uppgifter. Du är noggrann och strukturerad och har en stor förmåga att planera och skapa dig en överblick över vad som behövs göras. Om du har vana och intresse för att planera, leda och genomföra utbildningar hos kund är det meriterande. Du talar flytande svenska och mycket bra engelska.

Det är mycket meriterande om du har kunskap och förståelse kring vård- och omsorgssektorn samt ett stort intresse för teknik, välfärdsteknik och IT lösningar. För den här tjänsten krävs det B-körkort.

Hos oss får du

Möjligheten att vara med och bidra till ett bättre samhälle, där du blir en viktig del för både kommuner, privata vårdgivare och den enskilde brukaren. Här får du möjligheten att vara med och bidra till att vårdpersonalen kan fokusera på omsorg med fungerande teknik i bakgrunden. 

  • Vi arbetar med kontinuerlig verksamhetsutveckling där du aktivt kan bidra i det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor i teamet och i andra avdelningar.
  • Vi erbjuder dig stor frihet att planera din arbetstid i samråd med kollegor och våra kunder.
  • Givetvis ingår det en del förmåner vid anställning hos oss, vi berättar gärna mer om dem när vi hörs.

Placeringsort

För den här tjänsten är placeringsorten öppen för diskussion men vi ser gärna att du har närhet till någon av våra kontor i Halmstad, Norrköping eller Stockholm. Möjlighet finns att arbeta hemifrån efter överenskommelse. Då våra projekt bedrivs på olika geografiska platser hos kunder ingår en del resor i rollen.

Intresserad?

Vad kul! Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 19 april. För att säkerställa hanteringen av dina personuppgifter tar vi inte emot några ansökningar som skickas via e-post eller post. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterande chef Sandra Camevall på sandra.camevall@assaabloy.com