Project Manager

I rollen som Projektledare arbetar du i en nyckelroll för att implementera Phoniros lösningar ute hos kund. Du är med från ett tidigt skede vid uppstart med kund, planerar för hur systemlösningen ska implementeras samt har även den löpande kundkontakten under projektets gång. Du ansvarar och leder införandeprojekten från start till mål vilket innefattar planering, synkronisering, utbildningar och uppföljning av de arbetsinsatser som krävs för att kunna slutföra projektet. Du säkerställer en adekvat projektdokumentation i dialog med kund och bidrar med kunskap och rådgivning kring våra produkter.

Som Projektledare jobbar du tätt med såväl interna kontakter som kontrakterade underentreprenörer/partners för att säkerställa att projektet håller den uppsatta tidsplan och försäkrar att de har de förutsättningar som krävs för att de skall utföra sitt uppdrag med hög kvalitet inom de ekonomiska ramarna.

Hos oss finns också möjligheten att få bidra med kunskap och bästa praxis för införande av Phoniros produkter i övriga länder där våra lösningar levereras. Du kommer även få medverka och komma med förslag till löpande förbättringar och effektiviseringar av projektmodeller, processer och rutiner för projektleveranser.

Vi söker dig som

Har hög social kompetens och god förmåga att samspela med olika personlighetstyper i olika åldrar och yrkesroller. Som person har du stark servicekänsla och trivs med många kontaktytor i din vardag. Du är noggrann och strukturerad och har en stor förmåga att planera och skapa dig en överblick över vad som behövs göras för att driva ett projekt i mål. Du jobbar med stort engagemang för att skapa en enastående kundupplevelse. Du har vana och intresse för att planera, leda och genomföra aktiviteter så som utbildningar, workshops och möten. Du talar flytande svenska och engelska.

Det är mycket meriterande om du har kunskap och förståelse kring vård- och omsorgssektorn. Det är också ett extra plus om du har erfarenhet av leda införandeprojekt av just IT-systemlösningar. För den här tjänsten krävs det B-körkort.

Hos oss får du

Möjligheten att vara med och bidra till ett bättre samhälle, där du blir en viktig del för både kommuner, privata vårdgivare och den enskilde brukaren. Här får du möjligheten att vara med och bidra till att vårdpersonalen kan fokusera på omsorg med fungerande teknik i bakgrunden. 

  • Vi arbetar med kontinuerlig verksamhetsutveckling där du aktivt kan bidra i det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor i teamet och i andra avdelningar.
  • Vi erbjuder dig stor frihet att planera din arbetstid i samråd med kollegor och våra kunder.
  • Givetvis ingår det en del förmåner vid anställning hos oss, vi berättar gärna mer om dem när vi hörs.

Placeringsort

För den här tjänsten är placeringsorten öppen för diskussion men vi ser gärna att du har närhet till någon av våra kontor i Halmstad, Norrköping eller Stockholm. Möjlighet finns att arbeta hemifrån efter överenskommelse. Då våra projekt bedrivs på olika geografiska platser hos kunder ingår en del resor i rollen.

Intresserad?

Vad kul! Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 19 april. För att säkerställa hanteringen av dina personuppgifter tar vi inte emot några ansökningar som skickas via e-post eller post. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterande chef Sandra Camevall på sandra.camevall@assaabloy.com