Service Technician

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Halmstad och teamet du kommer arbeta i är en del av vår leveransorganisation Operations. Din primära arbetsuppgift är att utföra service på inskickade produkter samtidigt som du har fokus på förbättringar både för oss som företag och för våra kunder. Vi arbetar aktivt med att leverera den bästa kundupplevelsen på marknaden och du blir en viktig del för att vi skall kunna lyckas. Vi arbetar nära vår egen utvecklingsavdelning, och vi har en kontinuerlig dialog för att hitta sätt att förbättra våra produkter och våra produktionssätt. 

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Hantera inkomna service- och reklamationsärende från start till mål, vilket innefattar både administrativ hantering av ärendet i våra system samt felsökning och reparation av våra produkter
  • Vid behov delta i servicearbeten ute hos våra kunder
  • Medverka till inventeringar samt se till att rätt lagersaldo erhålls
  • Ansvara för att upprätthålla en god ordning på arbetsplatsen, i lagret och dess ytor
  • Bidra till det löpande förbättringsarbetet inom Operations vad gäller exempelvis arbetssätt
  • Vid behov även supportera vid plock och utskick av order

Vem är du?
Du har gymnasieutbildning och det är meriterande om du även har en relevant yrkesutbildning. Du har en förmåga att arbeta både praktiskt med produktion och med felsökning av produkter, men även administrativt i affärssystem och andra relevanta system. Du är tekniskt kunnig och intresserad, och det är en fördel om du har kunskaper om kretskortsdesign/mönsterkort och lödning. Vi önskar att du har erfarenhet från liknande arbete inom produktion och/eller service. 
Kunskaper i affärssystemet SAP och ärendehanteringssystemet Salesforce är meriterande. Dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift och det är en fördel om du även behärskar engelska. 
Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad  och du har en förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för att dina arbetsuppgifter blir utförda. Du har en god servicekänsla och en god förmåga i att kommunicera med kunder. Du är en flexibel lagspelare som hjälper till att säkerställa att allt fungerar då vi är ett litet team, och du har inga problem att växla tempo vid hög/låg arbetsbelastning samt mellan olika arbetsuppgifter beroende på vad som behövs för dagen. 

Hos oss får du
Möjlighet att utvecklas och möjligheter att vara med och påverka morgondagens bemötande mot våra kunder. Här får du möjligheten att ge bästa service och arbeta med förbättringar för vår verksamhet. Närvarande ledarskap och härliga kollegor är en självklarhet och varje dag bjuder vi på frukost. Vi har även en del förmåner, de berättar vi mera om vid en intervju.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidare-anställning
Lön: Fast månadslön
Placering: Rörkullsvägen 4, Halmstad

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta David Thurfjell – david.thurfjell@assaabloy.com
Sista ansökningsdag är 21/4 men ansök gärna omgående då intervjuer och urval sker löpande.
Varmt välkommen till oss!