Karriär

Phoniro växer och söker alltid nya duktiga medarbetare.

Vill du arbeta i ett vinnande team tillsammans med skickliga medarbetare i ett företag som ligger i framkant? Vi är extra intresserade av vad just du kan tillföra Phoniro.

Phoniro ingår i affärsområde Senior Care, i Global Solutions divisionen inom ASSA ABLOY koncernen. 

Vår mission är att vara en världsledande organisation där medarbetare lyckas. Detta uppnås bäst genom att skapa en kultur där medarbetarna känner sig delaktiga, uppmuntras att utvecklas och samarbeta, har möjlighet till intern mobilitet och karriärutveckling.

Våra värderingar och övertygelser är en del av vår identitet. 

Våra tre kärnvärden är:

  • Empowerment – Vi har förtroende för människor
  • Innovation – Vi har modet att förändra
  • Integritet – Vi står upp för det som är rätt

 

Tre anledningar att bli en i vårt gäng:

Växer alltid
Det är människorna som är kärnan i vår utvecklande och dynamiska miljö som får allt att hända. Eftersom de hjälper oss att växa vill vi göra detsamma genom att erbjuda ansvar att växa med oss och möjligheter att utforska.

Aldrig tråkigt
Vi är nyfikna och har en vilja att förnya oss. Det handlar om det oväntade, att vara omgiven av människor med kreativt tänkande och att delta i omvandlingen av vår bransch med den senaste tekniken inom accesslösningar.

Bra ledarskap
Vi tror att fantastiska saker kan uppnås genom att vara respektfull och uppriktig. Vi uppmärksammar goda resultat och lyssnar på människorna omkring oss.

Bli en del av vårt team och hjälp oss att stå upp för det som är rätt!  


Student och ute efter ett exjobb?