Phoniro Care – en helhetslösning för välfärdsteknik

Phoniro Care är ett sammanhållet IT-system för välfärdsteknik som med sina olika lösningar gör det möjligt att öka effektiviteten och kvaliteten i vård- och omsorgsverksamheten. 
Miljöbild_9

Om Phoniro Care

Det vanligaste är att vi installerar Phoniro Care i vår driftsmiljö, som vi ansvarar för dygnet runt, alla dagar på året. Men i vissa fall kan vi även installera vårt verktyg i er egna IT-miljö. Oavsett vilken metod du väljer att använda så samlas all data i Phoniro Care för kvalitetssäkring och uppföljning.

Att jobba med ett sammanhållet IT-system som Phoniro Care har många fördelar. Kostnader för support, drift och förvaltning minskar och det kräver mindre utbildningsinsatser för personalen. Det är även en trygghet för verksamheten att det redan är säkerställt att alla funktioner fungerar tillsammans utan obehagliga överraskningar. All data lagras i en och samma databas och en gemensam integrationslösning erbjuder färdiga integrationer till de flesta verksamhetssystem på marknaden.

Det ska vara enkelt att analysera data

Information från Phoniro Care kan enkelt filtreras, vridas och brytas ned på detaljnivå. Det är på så vis möjligt att ta fram specifika nyckeltal, kvalificerade beslutsunderlag samt analysera och följa upp verksamheten.​

Äldre man och barn blåser såpbubblor Phoniro välfärdsteknik

"Den största vinsten är att tidrapporteringen har förenklats
både för cheferna och assistenterna."

Produktblad

Ett unikt erbjudande av välfärdsteknik för äldreomsorgen

Upptäck våra lösningar