e-Learning

Det ska vara lätt att göra rätt

Våra lösningar är i grunden intuitiva och enkla att använda. Men vi vet att personalen i äldreomsorgen ständigt behöver utbildas.

Att få rätt utbildning på jobbet är något som blir viktigare och viktigare. Digitaliseringen av äldreomsorgen går med en rasande fart och behovet av att kunna hantera de lösningar som finns på marknaden ökar i samma takt. För att möta detta behov har vi på Phoniro börjat att ta fram e-learning för våra lösningar! Som ett första steg lanserar vi nu ett utbildningspaket för vårt Larmsystem.

Du vet säkert redan att e-learning är en metod som förstärker lärandet och gör det mer effektivt. Det kan bidra till att all personal har samma baskunskap och att ni därmed kvalitetssäkrar er verksamhet. Vinsterna är många, men enkelheten i att kunna ta till sig kunskap när man som personal själv har tid är en av de största.

Phoniros e-learning för Larmsystem är uppdelad i två utbildningar:

  • En utbildning för den som jobbar/ska jobba administrativt i Phoniro Care med att till exempel koppla larmtillbehör till brukare
  • En utbildning för den som jobbar på särskilda boenden med att ta emot larm i vår larm-app Senior Living. Denna kurs finns dessutom i två nivåer beroende på om det är någon som behöver fördjupad kunskap i systemet, eller någon som bara behöver grunderna.

Vi säljer båda utbildningarna tillsammans i ett paket.

För demo och pris – kontakta din ansvariga säljare så ordnar vi det!

Hur ni får del av Phoniros e-learning

Efter att ni lagt en order och köpt vår e-learning kommer ni att få alla instruktioner ni behöver och länkar där ni kan ladda ner SCORM-filerna från vår hemsida. Vi finns här och hjälper er att komma igång!

Hur fungerar det?

Phoniro levererar e-learningen i två SCORM-filer (Sharable Content Object Reference Model) som ni laddar ner här på vår hemsida med en länk ni får av oss. För att använda SCORM-filerna så behöver ni ha ett LMS (Learning Management System) som är SCORM-kompatibelt (vilket merparten på marknaden är). Sedan importerar ni filerna till ert LMS. Beroende på vilket LMS ni använder, kan ni själva välja hur ni ska dela ut kurserna och göra uppföljning.

Om ni vill testa att vår e-learning är kompatibel med ert LMS så kan ni ladda ner vår testfil här och importera den till ert LMS.

Om ni inte har ett LMS finns en möjlighet att i stället publicera e-learningen på ert intranät. Dock kommer de inbyggda quizarna och uppföljningen inte fungera eftersom det behövs ett LMS för det.

Vill du läsa mer om vår e-learning så kan du ladda ner vårt produktblad på knappen nedan.

Se vår film om e-Learning