IntelligentCare Larmsystem
– en enkel och säker lösning

Vårt nya larmsystem är speciellt anpassat för mindre boenden till exempel LSS. Detta är något helt nytt på marknaden. Tidigare har det varit både för krångligt och för dyrt för att ett litet boende ens ska överväga en investering i ett larmsystem. Men med IntelligentCare Larmsystem är du snabbt och enkelt igång med en flexibel larmlösning som kommer att ge er en enklare vardag. Nu och i framtiden!

Några av fördelarna med IntelligentCARE larmsystem

Tryggt: Inte bara de boende, utan även personal kan enkelt begära hjälp. Det skapar en arbetsmiljö som är tryggare än tidigare.
Flexibelt: Det är enkelt att anpassa larmsystemet utifrån de behov som snabbt kan uppstå på ett LSS-boende.
Enkelt: Logga och följ upp vad som händer. Systemet hjälper dig att hålla koll.

Vi har tagit det till en ny nivå av enkelhet

IntelligentCare är i det närmaste Plug’n’Play. När du beställer ett IntelligentCare Larmsystem från oss, så talar du om för oss vilka behov du har och hur du vill att det ska fungera. Utifrån det underlag vi kommer överens om så konfigurerar vi allting på plats hos oss. När leveransen sedan kommer, så sätter du upp produkterna där du vill ha dem och kopplar in en strömsladd i ett strömuttag. Klart!

Med en mängd olika kompatibla tillbehör så kan vi lova att du kommer att kunna bygga ett unikt men ändå flexibelt system. Även om behoven snabbt förändras, så kan du bygga på systemet lika enkelt som du installerade det. Och omvänt, om du behöver ta bort något som inte används så går det på ett ögonblick. Allt bygger på enkelhet. Och du behöver antagligen inte ens blanda in någon IT-avdelning. Lägg därtill att hela systemet är 100% molnbaserat och trådlöst. Så du behöver normalt sett inte dra några kablar. Så förstår du att detta är enkelt på riktigt.

Vi kan också erbjuda integration med låssystem och passersystem, och detta är något som vi ständigt utvecklar för ännu större flexibilitet. Detta kräver dock anpassning och därför erbjuder vi hjälp och stöd om du skulle vara intresserad av en sådan lösning.

GPS- och mobila trygghetslarm

I IntelligentCare Larmsystem finns det möjlighet att använda sig av GPS-larm för ännu större säkerhet. Kontakta din säljare för att ta reda på hur du kan bygga ut systemet för att passa behoven i er verksamhet.

Upptäck våra andra lösningar