Software Developer

Är du redo för en ny utmaning som Software Developer och nyfiken på att jobba med välfärdsteknik som varje dag skapar ett rikare liv för våra äldre? Bli en i vårt team i Halmstad, ett team med en samarbetskultur som vi är stolta över, och bygg din karriär som du kan vara stolt över.

Vad du gör som vår Embedded Software Developer

Som Embedded Software Developer kommer du tillsammans med dina kollegor i ditt team arbeta tvärfunktionellt med övriga team inom avdelningen och engagera dig aktivt i Senior Cares vision om att leverera molnbaserade tjänster till våra kunder globalt.

Tillsammans med ditt team kommer du att utveckla, verifiera, implementera nya och förbättrade produkter och säkerställa att produkterna är tekniskt framåtblickande och levereras i tid med rätt kvalitet. Teamet består idag av elektronik-, mekanik- och mjukvaruingenjörer och är den grupp som utvecklar allt från idé till färdig produkt. Du kommer vara med och ta fram 3D printade modeller med test hårdvara och mjukvara för att verifiera nya produktidéer samtidigt som man kommer arbeta med standarder för att uppfylla alla krav inför försäljning och produktion. Det är ett team som deltar i allt från workshops till teknisk implementering för att finna nya lösningar på problem. Du kommer att arbeta i en agil organisation med högt i tak som premierar att du fattar autonoma beslut inom ditt expertområde. Teammedlemmarna är öppna och resultatorienterade, stöttar alltid varandra och arbetar för att nå gemensamma mål. Här är alla är viktiga för att nå framgång.

Du kommer även att

 • Utveckla nya lösningar och förfina våra befintliga systemlösningar
 • Jobba med krav, design, implementering, testning av inbyggd mjukvara för våra Phoniro-låsprodukter
 • Skriva specifikationer och källkod, säkerställa kvalitet och prestanda hos mjukvarulösningar
 • Utveckla och utföra enhets- och integrationstest på programvaran
 • Ge feedback på design och kod och få din kod granskad
 • Konsultera i test- och certifieringsfaser

Den kompetens och erfarenhet du behöver

För att lyckas i rollen tror vi att du är en passionerad embedded utvecklare, nyfiken och självmotiverad och en lagspelare som trivs med att bidra i grupp. Vidare tror vi att du tycker att kvalitet inte är ett jobb utan en filosofi som alla i en utvecklingsorganisation måste anamma. Vi tror att du har en högskole- eller universitetsutbildning inom Datateknik, Elektronik eller motsvarande meriter och erfarenheter från arbetslivet. Du bör vara förtrogen med moderna problemlösningstekniker och kunna realisera inbyggda mjukvarulösningar

Vi söker dig som kan:

 • C/C++
 • Programvarutest och testbarhet
 • RTOS
 • Trådlös kommunikationsteknik såsom Bluetooth Low Energy är meriterande
 • Python
 • Utvecklingsverktyg som Visual Studio Code, PyCharm är meriterande
 • Grundläggande kunskaper om elektronik
 • Granska PCB (schema, layout) och enklare ritning är meriterande
 • Versionshantering: Git
 • JIRA
 • Bekant med Scrum och agila metoder

Vi erbjuder

Vi erbjuder fantastiska möjligheter och fördelar, så att du kan fortsätt och utveckla en livslång karriär med oss – här är vad vi har att erbjuda:

 • Möjligheter för lärande och karriärutveckling ledarskapsutbildning eller förbättra dina färdigheter
 • En konkurrenskraftig lön och förmåner

Vi granskar ansökningar löpande, så vänta inte

Vi bygger mångsidiga, inkluderande team och uppmuntrar ansökningar från alla som kan se sig arbeta med oss. För att säkerställa att dina personuppgifter är säkra hanterar vi inte ansökningar som skickas via e-post. Om du har några frågor om rollen eller processen, Team Lead, Filip Joneus, joneus.filip@assaabloy.com eller Talent Acquisition Business Partner Khalil Kabakibi på khalil.kabakibi@assaabloy.com. Sista ansökan 2023-11-30

Låt oss skapa en säkrare och öppnare värld – tillsammans!

För att veta mer om oss, besök www.assaabloy.com

We are the ASSA ABLOY Group

Our people have made us the global leader in access solutions. In return, we open doors for them wherever they go. With nearly 52,000 colleagues in more than 70 different countries, we help billions of people experience a more open world. Our innovations make all sorts of spaces – physical and virtual – safer, more secure, and easier to access.

As an employer, we value results – not titles, or backgrounds. We empower our people to build their career around their aspirations and our ambitions – supporting them with regular feedback, training, and development opportunities. Our colleagues think broadly about where they can make the most impact, and we encourage them to grow their role locally, regionally, or even internationally.

As we welcome new people on board, it’s important to us to have diverse, inclusive teams, and we value different perspectives and experiences.